Venäjä on demokratia ja Putin kansan valitsema johtaja?



Kuvitteliko joku, että Venäjä on aito demokratia? Unohtiko joku, että itänaapurissamme oli vallassa väkivaltainen sotilaskoneisto 73 vuoden ajan? Kuvitteliko joku, että se kuoli, kun Neuvostoliitto hajosi? Kysymys: kuinka moni itänaapurimme johtaja on viimeisen parin vuosisadan aikana kuollut vanhuuteen tai ainakin sellaisissa olosuhteissa, ettei laajoissa piireissä olisi oltu jokseenkin varmoja siitä, että kuoleman taustalla on ollut jotakin hämärää?

Onko mahdollista, että Putinilla EI olisi ollut jotakin tekemistä Anna Politkovskajan murhan kanssa? Onko näin ollen mahdollista, että KRP:n tutkija on tehnyt normaalia työtään ja törmännyt ainakin puolirikollisen moottoripyöräjengin kohdalla Putinin nimeen?

Onko asia Suomen kannalta kiusallinen siksi, että täällä ei ole totuttu sanomaan mitään kielteistä itänaapurista, koska Suomen hyvinvointivaltio rakennettiin myymällä Neuvostoliittoon tavaraa, joka ei olisi minnekään muualle kelvannut? Ystävät, me myimme sielumme, mutta saimme siitä hyvän hinnan.

Onko mahdollista, että Putin on meidän kannaltamme hyvä johtaja, KOSKA hän on diktaattori? Pitääkö paikkansa, että jos Venäjällä vallitsisi todellinen demokratia, meidän asemamme olisi tukalampi, koska kansannousut olisivat todennäköisempiä? KRP, kumi käyttöön.

Kommentit

Suositut tekstit